duminică, 6 mai 2012

Felie de agat

       Afland de ``Feeria cristalelor``, organizata la Muzeul Stiintele Naturii din Galati, pe care o asteptam de ceva vreme, ieri am ajuns la acest eveniment, editia a III-a. Din pacate pentru mine, oferta de minerale brute de cumparat era foarte mica, comparativ cu ce am vazut anul trecut. Minerale existau, si erau superbe, piese de colectie, dar acestea apartineau muzeului. Se pare ca au ajuns la acest targ doar expozanti cu bijuterii din pietre pretioase si semipretioase. Ca sa nu plec fara nimic, mi-am cumparat o felie de agat natural, dupa ce am dat la mana destule vopsite in toate nuantele posibile. Mai erau cateva naturale, dar asta mi s-a parut cu adevarat interesanta, si are dimensiuni 16x14x.0.5 cm, provenind cel mai probabil din Brazilia.



6 comentarii:

  1. Frumoasa acesta felie de agat; parca ar avea ochi :)
    Sa o stapanesti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Este frumoasa aceasta felie de agat.Felicutari

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că este una dintre cele mai frumoase pr care le-am văzut pană acum. De altfel, tot ce prezinţi pe blog este deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa! Te imbata de cap cand te uiti la ea :). Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. E frumoasa felia de agat, am si eu 4 acasa, tot asa mari. Eu le-am luat de la niste comercianti care venisera cu targul pe la noi in oras. Aveau si felii de dimensiuni mai mici. Tot mai caut sa cumpar felii de acest tip sau mai mici( peste 6X9 cm) si nu gasesc, vreau sa fac ceva decorativ si ii trebuie multe. Daca poti sa ma ajuti da-mi un semn pe contact@gpaduraru.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi la targurile mari din tara: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Tg. Mures, etc. acolo vei gasi cate iti trebuie. Succes!

      Ștergere