miercuri, 9 noiembrie 2011

Numarul 60 - OCHIUL DE TIGRU-rosu

       Dragi prieteni, a mai venit ziua unui bilant, si am ajuns la cel de al 60-lea numar al acestei colectii. Esantionul de astazi, este o varietate a ochiului de tigru furnizat la numarul 2, doar ca este tratat termic. Nu inteleg de ce editura nu ne impresioneaza cu minerale noi, si staruie sa bata pasul pe loc cu varietati ale aceluiasi mineral (agat, calcedonie, jasp, ochi de tigru), in detrimentul nostru, evident! Nu voi face referire la acest mineral pentru ca ar insemna sa scriu despre procedura de ``tratare termica`` si mai putin despre mineral.

       Esantionul de astazi:


       Si cea de a treia tavita completa. Imi rezerv dreptul de a-mi completa colectia cu minerale care imi plac (am inlocuit unele piese, cele de la revista lasa de dorit).

7 comentarii:

  1. ati vazut k tavita pentru minerale se gaseste separat la pretul nerusinat de 25 ron, adik 250.000 lei vechi?, ce mai au de gind excrocii astia de la deagostini sa ne mai puna sa platim? cutiutele si abtibildurile?

    RăspundețiȘtergere
  2. O piatra pe care n-as fi dat banii in mod normal. Am cumparat-o doar pentru revista. Nici macar nu m-am ostenit sa caut un exemplar frumos ca al tau. Eu incep serviciul la 7,30 si nu am plecat mai devreme miercurea aceasta sa am timp de ales.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit diverse pareri despre urmatorul nr. al revistei si imi permit sa postez aici o poza nu prea clara cu smaraldul brut cumparat din targ. La un pret modic nu poti avea asteptari sa primesti cristale si cred ca o sa semene cu cel luat de mine de la muzeu ori rulat.

    http://tinypic.com/view.php?pic=b4gj2e&s=7

    RăspundețiȘtergere
  5. ociu meu de tigru rosu sa facut maro

    administratore nu uita sa stergi si postarea asta
    jos cenzura

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimule, oricine ai fi, daca postarea care am sters-o nu era un atac la persoana la adresa unui cititor frecvent al acestiu blog, nu era nici o problema, dar putina decenta nu ne strica!

    De ce sa se faca ochiul tau de tigru maro nu stiu, doar pot presupune ca nu a fost bine ``tratat termic``, folosesc termenul publicat oficial de editura. Imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere