duminică, 13 noiembrie 2011

Roci

       Dragi prieteni, colectarea de roci am inceput-o cu mult timp in urma sa apara colectia Comorile Pamantului, sa tot fie vreo 4-5 ani. Rocile ma atrag la fel de mult ca si mineralele, cu toate ca nu au stralucirea acestora. Mai sunt multe specii care inca nu si-au gasit locul in colectia mea. Ma inarmez cu rabdare si timp, si totul se rezolva. Tin sa multumesc pe aceasta cale prietenilor mei, care m-au ajutat sa-mi largesc colectia. Am si esantioane foarte frumoase de dimensiuni mari, dar acelea au alta poveste.

        Colectia de roci:
7 comentarii:

 1. Frumoasa colectie ,ai adunat multe varietati ,felicitari

  RăspundețiȘtergere
 2. Câtă frumusețe se poate ascunde în lucruri aparent banale, pe care le găsim chiar sub picioarele noastre.
  Felicitări pentru colecția impresionantă dar mai ales pentru răbdarea și pasiunea cu care le strângi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Lulu, colectia mea e modesta, dar ramane deschisa pentru alte esantioane la fel de interesante, avem o tara frumoasa si de unde alege! Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este minunata colectia ta de roci! Sunt in stare sa le privesc o zi intreaga. Felicitari, Tudorita!

  RăspundețiȘtergere
 5. Superba colectia.
  Sper sa nu fie cu suprare. Am observat ca ati scris Tuf Vulcanic Muntele Verde Buzau, Muntele Verde se afla in judetul Prahova, Slanic Prahova.
  Spor la colectii si fotografii, repet sunt superbe!

  RăspundețiȘtergere
 6. Carmen, ai perfecta dreptate, Muntele Verde se afla in judetul Prahova, dar postasem deja cand am realizat. Am scris intr-un program de editat fotografii si nu pot modifica. Ma bucur ca ai observat aceasta greseala a mea si iti multumesc!

  RăspundețiȘtergere