marți, 25 octombrie 2011

Numarul 2 - JASPUL ROSU

       Daca in urma cu doua saptamani nu eram decisa daca o sa cumpar sau nu aceasta colectie, astazi, editura DeAgostini m-a ajutat sa iau o decizie in acest sens. Ei bine, nu voi continua cu aceasta colectie. Din punctul meu de vedere: esantioanele oferite sunt prea mici, cutia de colectie este din carton (un material cu durata scurta de viata), iar informatiile din cuprinsul revistei nu imi folosesc. Pentru cei care doresc sa colectioneze revista Cristale si Pietre, va ofer cateva imagini cu numarul 2, esantionul de jasp rosu sub forma de piramida primit, precum si cutia de colectie inainte si dupa montare. Sper sa nu luati decizii pripite, si sa va cumparati ceea ce vi se potriveste fiecaruia dintre voi!









11 comentarii:

  1. Multumim mult, Tudorita, pentru imaginile prezentate si detalii! Am citit la Florin pe blog ca si runele sunt din plastic, lucru care mi s-a parut de-a dreptul ciudat, atata timp cat numele revistei este "Cristale si pietre". Dar acum nr. 2 pare o dezamagire si mai mare. Probabil mie nici nu mi-ar fi reusit cutia asa de bine ca tie.
    Banuiesc ca si cutiuta in care vine esantioanul e dintr-un plastic foarte firav.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Tudorita ! Esantioanele nu arata rau din poze , e o colectie interesanta . Intradevar este o prostie ca dau cutia din carton . Sunt curioasa , cam ce dimensiune are piramida ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asamblarea cutiei nu necesita multa dificultate, e ca un puzzle (oare DeAgostini crede ca ne jucam dea colectionatul???). Problema care mi-am pus-o eu, este ideea in sine, adica nu asta asteptam de la o colectie care se anunta ca va fi interesanta pe langa Comorile Pamantului, cu piese fie ele si prelucrate dar ceva mai mari. Atat sfera cat si piramida au 3 cm. Practic se pierd in spatiile din interiorul cutiei, acestea fiind mult mai generoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incep sa ma gandesc de pe acum ca la nr.60 de la Comorile Pamantului sa cumpar mai multe cutii, pentru ca nu voi mai avea alta ocazie. Speram sa fie asemanatoare la noua colectie si sa iau la nevoie, dar m-am inselat. Mai am doar cateva spatii libere in a 9-a cutie.
    Oricum noua colectie o sa aiba destui cumparatori. De cate ori merg la un targ, vad ca cei mai multi se intereseaza de energiile si proprietatile metafizice ale cristalelor sau legatura lor cu zodiile, ori despre metodele de purificare; un domeniu care nu m-a atras pana in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma gandeam la acelasi lucru Adela . Cateva cutii in plus nu strica .

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar totusi , nu scrie ce va contine numarul trei :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate, nu scrie ce mineral va urma. Nu mai e asa mult pana saptamana viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi la revista Insecte reale au dat cutia pentru insecte mari (desi in promo scriau ca abia la nr 12 apare, iar la nr 2 cea pentru insecte mici). Pacat ca nu se pot pune decat esantioane foarte plate in cele 15 spatii care sunt mai generoase, iar pretul este de 16 lei.
    Stie cineva cum arata cutiile de la Cristale si pietre la revista rusilor?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aşa că rămânem cu toţii DOAR la colecţia COMORILE PĂMÂNTULUI şi cine ştie poate că aşa este cel mai bine pentru toţi !!! Felicitări pentru blog şi munca depusă de tine !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Robert!
    Astazi am vazut revista, al treilea numar vine insotit de un obelisc din cristal verde (posibil sa fie un mineral vopsit), sunt frumoase pentru cine apreciaza astfel de piese prelucrate. Am mai vazut si saculetul pentru pastrarea runelor, nu stiu daca a mai dat vreo runa, m-a interesat doar ce mineral a aparut.
    Cred ca, Comorile Pamantului o sa ramana o colectie dedicata celor care au ce invata de la minerale, si care cauta mai multe raspunsuri despre elementele componente ale scoartei terestre. Multa bafta tuturora, indiferent ce isi aleg sa colectioneze!

    RăspundețiȘtergere
  11. Din cate am citit in revista cica runele ar fii din polirasina ceo fi aia da in orice caz nu este plasti io doar va zic ce scrie nu trebuie sa ma credeti fiindca nici eu nu stiu cat de real e ce scrie in revista.

    RăspundețiȘtergere